Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PERM] SkrandeR

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa zostanie wyjaśniona z Makinem. Proszę nie pisać tu więcej, jesli Skarner jest dalej zainteresowany unbanem zapraszam na PW

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chciałbym się po raz ostatni odwołać. Ludzie było jak było, trochę czasu minęło, dacie szansę ? Ostatnią.

Mam wielki sentyment do tego forum i muszę tu siedzieć, tworzenie kont jest bez sensu.

@Napisałem na tym koncie 6 postów bo chciałem zacząć znowu się udzielać, ale forum jest dla ludzi i postanowiłem walczyć o swoje ;p

Opublikowano

Ludzie się nie zmieniają. Teraz chcesz coś zyskać, więc będziesz miły. Dostaniesz UB i zacznie się ten sam syf, co wcześniej. Sorry, ale ja tego nie kupuję.

A poza tym regulamin to regulamin. Nie widzę podstaw do jego naginania dla Twojej skromnej osoby. ;-)

Opublikowano

Czemu usuwacie moje posty? Weźcie pod uwagę to, że właśnie ja go zbanowałem i ta sprawa też mnie dotyczy. Jednak z tego co widzę to nawet moderator nie ma głosu w zbanowanych. Radzę się trochę ogarnąć osobom na wyższych stanowiskach, bo więcej szkodzicie niż robicie.

Admin Cienia
Opublikowano

Czemu usuwacie moje posty?

Temu, że to był spam który nie wnosił tutaj nic wartościwego.

@Skr Według mnie pozostaje Ci napisać PW do kogoś z administatorów lub poczekać do grudniowej amestii. Nie bardzo rozumiem co chcesz zdziałać, dostałeś dziesiątki szans i za każdem razem było to samo, przeciez dobrze o tym wiesz. Ostanio zbyt czesto było widać negatywne skutki przywracania nieodopowiednich osób na forum.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Temu, że to był spam który nie wnosił tutaj nic wartościwego.

@Skr Według mnie pozostaje Ci napisać PW do kogoś z administatorów lub poczekać do grudniowej amestii. Nie bardzo rozumiem co chcesz zdziałać, dostałeś dziesiątki szans i za każdem razem było to samo, przeciez dobrze o tym wiesz. Ostanio zbyt czesto było widać negatywne skutki przywracania nieodopowiednich osób na forum.

Napisałem, że nie, ponieważ będę musiał go znów banować. Chyba logiczne było w tym poście, że nie wniósłby nic dobrego na forum. TCQ przesadzasz.

Jednak nie miałbym nic przeciwko gdybyśmy ustalili indywidualne zasady w tym przypadku.

Admin Cienia
Opublikowano

Napisałem, że nie, ponieważ będę musiał go znów banować.

Czyli totalną bzdurę, którą zaprzeczasz samemu sobie ponieważ stwierdziłeś ostanio, że nie uczestniczysz już w życiu forum, dodaktowo nie jesteś już gm.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Czyli totalną bzdurę, którą zaprzeczasz samemu sobie ponieważ stwierdziłeś ostanio, że nie uczestniczysz już w życiu forum, dodaktowo nie jesteś już gm.

Uczestniczyć uczestniczę, ale mało. Jednak chyba mam prawo wypowiedzieć własne zdanie?

Admin Cienia
Opublikowano

Temat w zbnowanych to nie pogawędki, własne zdanie a niczego nie wnoszący spam to dwie rózne rzeczy.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Róbta co chceta skoro nie mam tutaj głosu. Potem się dziwić czemu wszędzie są informacje z az, zła atmosfera w teamie i lata jakiś random z 500/100 pkt, rangą banned, a nie ma bana.

Opublikowano

Napiszę jeszcze dla potwierdzenia.

Już tyle razy wracałeś i za każdym razem było to samo rzadko kto się zmienia. Ewentualnie, ale to ewentualnie możesz pogadać z Seldkiem o rehabilitacji może się nad Tobą zmiłuje w co wątpię. Na dzień dzisiejszy nie ma powrotu.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...